teacherLabel

Diane Dekelver

4.8/5

Diane Dekelver was lange tijd aan het werk als directiesecretaresse voor internationale bedrijven in Brussel. Na een tijdje voelde ze zich niet meer thuis in de harde zakenwereld en ook privé kreeg ze enkele rake klappen te verwerken. Langzaamaan vond ze weer kracht en vertrouwen in zichzelf en kreeg ze nieuwe vaardigheden onder de knie. Een nieuwe levenservaring, zeg maar, die ze graag met anderen wilde delen. Daarvoor volgde ze verschillende opleidingen en inmiddels begeleidt ze als life coach haar cliënten in hun persoonlijke groei en bewustwordingsproces.
 
"Mijn grootste voldoening is dan ook om te mogen meemaken hoe mensen er telkens weer in slagen hun leven op de rails te krijgen. En te genieten van de weg naar het doel dat ze zich gesteld hebben. Daar help ik hen maar wat graag bij!" vertelt Diane enthousiast.

teacherGivesCourse Familiecoach.

Diane Dekelver givesCourses

undefined

Familiecoach

Wil jij graag leren over wederzijds begrip en verbondenheid creëren binnen een familie?


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0