Acht redenen waarom geluk op de werkvloer zo belangrijk is

Geluk op de werkvloer: het wordt vaak onderschat. Toch is het noodzakelijk voor een gezonde organisatie. Daarom komen er steeds meer Chief Happiness Officers (CHO's) bij. Lees hier waarom jij vandaag nog Happiness Coach moet worden!

moreInfo

Ben jij een organisatietalent? Bekijk dan snel deze opleidingen!

Plannen en organiseren zijn belangrijke skills voor ieder beroep. Je hebt er dus altijd profijt van om dit goed onder de knie te krijgen. Ben je hier al heel bedreven in? We hebben een aantal opleidingen op een rijtje gezet waarbij jouw talent goed van pas komt!

moreInfo

Dit zijn de trouwtrends voor 2022

Ben je op zoek naar de laatste trouwtrends om die ene perfecte bruiloft te organiseren? Dan zit je hier goed! Met deze tips regel jij een uniek trouwfeest.

moreInfo

Van secretaresse tot office manager

Lees hier het verhaal van Charissa (24) die zich als secretaresse bijschoolde. In een mum van tijd kon ze zich opwerken tot office manager, een job die haar aanzienlijk beter ligt. Het was een stap die haar enige moeite heeft gekost, maar wel haar hele leven op een totaal ander pad heeft gebracht.

moreInfo

Zeg het met bloemen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, maar heb je niet meteen inspiratie? Wat dacht je van een boeket? Bloemen zijn immers weer helemaal terug van weggeweest! Steeds meer mensen verrassen hun geliefden, vrienden of kennissen opnieuw met een prachtig boeket of bloemstuk. In deze blog ontdek je alles over dit tijdloze cadeau.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0